|

Wij zoeken nieuwe collega’s!

Werken bij de brandweer brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven. Je staat klaar voor je buren, je dorp of stad. Zij mogen altijd een beroep op je doen. Je laat al het werk vallen, want iedere seconde telt en jij bent degene die het verschil kan maken. Samen met je brandweercollega’s doe je ontzettend belangrijk werk, werk om trots op te zijn.

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hebt een goede gezondheid en conditie
  • Je hebt minimaal vmbo werk- en denkniveau
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren
  • Je woont en/of werkt in de buurt van de kazerne

Dit is het moment om in te stappen! 

Spannend en uitdagend werk, een fantastisch en hecht team. En, misschien wel het allerbelangrijkste, de mogelijkheid je zinvol in te zetten voor je omgeving. Grijp die kans en stap in bij Brandweer Laren! 
Er is een brand of ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Het team van Brandweer Laren bestaat volledig uit vrijwilligers (momenteel 17). Vooral op werkdagen merken we dat er krapte ontstaat in de bezetting. 

Het werven van nieuwe teamleden is bij ons een continu proces. Het gaat om nieuwe teamleden die vooral overdag snel ter plaatse kunnen zijn. Het is logisch dat je niet altijd paraat kunt staan. Daarom is de ploeg groter dan de bezetting die nodig is om uit te rukken. We hebben ongeveer 40 uitrukken per jaar.

Neem vrijblijvend contact op met postcommandant Barry Schoenmakers telefoonnummer 06-23959729.

Vergelijkbare berichten