Brandweerwedstrijden Lochem

Op zaterdag 25 april aanstaande worden er in Lochem provinciale brandweerwedstrijden georganiseerd in de klassen TAS-HD en 112. De brandweer Lochem organiseert in samenwerking met de ABWC de wedstrijden in de omgeving van Lochem. Deze banen zijn voor toeschouwers toegankelijk. Mocht u een kijkje willen nemen en/of de deelnemende ploegen willen aanmoedigen dan kunt u zich melden in de brandweerkazerne van Lochem. Daar zullen ze u de betreffende wedstrijdlocatie(s) informeren. Het is namelijk de bedoeling dat de deelnemende ploegen niet weten wat hen te wachten zal staan. De wedstrijden starten om 08.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Het kan zijn dat u in de omgeving van Laren en Barchem de hele dag brandweervoertuigen ziet rijden. De deelnemende ploegen, 20 in totaal, moeten zich namelijk melden in de kazernes van Laren en Barchem. Vanaf daar worden zij naar de zogenaamde uitgangsstelling gebracht.

UPDATE: In verband met wegwerkzaamheden is de N332 tussen Laren en Lochem afgesloten op 25 april. Laren is vanuit het noorden en westen vanaf rijksweg A1 normaal bereikbaar. Vanuit het zuiden zet u de navigatie uit en volgt u de omleidingsborden naar Laren. Meldadres TAS-hd baan: Zutphenseweg 22, 7245 BL Laren.

Bekijk het programmaboekje via deze link.

Routebeschrijving kazerne Laren:

kaartwedstrijdenlochemmeldenlaren

Vergelijkbare berichten