|

Jubilaris tijdens nieuwjaarsreceptie

Bert Haijtink is per 1 januari van dit jaar, 30 jaar in dienst als brandweerman bij de post Laren. Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de brandweervereniging is Bert voor deze knappe prestatie gehuldigd. In 1987 is Bert door toenmalig commandant Rikkert aangenomen en na diverse brandweeropleidingen is Bert al jaren inzetbaar als manschap, chauffeur en bevelvoerder voor de post. Ook is Bert van 1998 tot 2012 postcommandant geweest van post Laren. De collega’s zijn trots op zoveel jaren brandweerervaring! Martijn Welmer sprak Bert toe en er was een fotoverzameling van Bert zijn activiteiten in de 30 jaar bij de post Laren.

Marcel Hekkelman gaf een jaaroverzicht van de post Laren over 2016. 33 keer rukten we uit voor diverse meldingen. Daarnaast bedankte Marcel collega Reinald Tieben voor zijn inzet voor het mooie nieuwe blusvoertuig op onze post.

Ook was er aandacht voor de rol van postcommandant tijdens de nieuwjaarsreceptie. Marcel Hekkelman draagt zijn werkzaamheden als (waarnemend) postcommandant weer over aan Martijn Welmer. Martijn kon door tijdelijke werkzaamheden voor het brandweercluster IJsselstreek de functie niet combineren. De werkzaamheden zijn verandert waardoor de combinatie weer mogelijk is. De collega’s bedanken Marcel voor zijn inzet!

Vergelijkbare berichten