|

Nieuwjaarsreceptie en jubilaris

Afgelopen dinsdagavond 6 januari was er in de kazerne van de post Laren de traditionele nieuwjaarsreceptie georganiseerd door personeelsvereniging de Fiets-o-Foon. Na de officiële jaarvergadering van de vereniging welke met applaus werd afgesloten keek postcommandant Martijn Welmer in zijn toespraak terug op het jaar 2014 en blikte hij kort vooruit op 2015.

Het jaar 2014 was een jaar waarin we minder uitrukten dan de afgelopen jaren. Terugdringen van ongewenste automatische meldingen en minder extreem weer waren daarvan onder andere de oorzaak. In 2015 zal het project MOED in de uitvoerende fase gaan terechtkomen. Dit zal zeker invloed hebben op onze huidige organisatie.

Na de nieuwjaarstoespraak was er aandacht voor het 20-jarig jubileum van Herman Schoneveld. Herman is vanaf 1994 brandweerman bij de post Laren in de functie van manschap, instructeur en verkenner natuurbrand. Herman ontving de onderscheiding voor 20 jaar actieve brandweerdienst. De post Laren is bijzonder trots dat Herman zich al 20 jaar inzet voor de brandveiligheid in Laren.

Vergelijkbare berichten